Inte många knop

Hej!

Tänkte bara säga att vi har det bra här! Det har inte alls regnat här utan solen skiner varje dag. Så konstigt att det stod så fel på SMHI? 

Vi har halvpension här så vi får frukost och middag här på hotellet. Känns så otroligt lyxigt mes trerätters på kvällarna...det kan man definitivt inte tröttna på. Middagsbuffén är helt ok tycker jag, men föredrar restaurangen. 

Så ja, våra dagar ser ut ungefär såhär: vi vaknar runt 09, ger Elias frukost. Efter frukosten napar han igen och då går en av oss och tränar medan den andra sover vidare/läser/tittar på tv. När Elias vaknat går vi till frukostbuffén och äter tills magen nästan exploderar. Sen blir det dags för Elias lunch. Efter hans lunch drar vi ut i solen och badar eller går runt bland butikerna och stränderna här. Elias napar en stund här med, då ligger vi i varsin solstol och läser/sover. 

Väl hemma får Elias mellis, vi tar någon snabblunch och tar det lugnt på hotellrummet. Elias tar en nap igen, då passar den andra på att träna. Elias får middag och sen går vi ner och käkar. Klockan hinner bli åtta här (dvs nio i Sverige) då nattas Elias och jag och Abbe slår på någon film innan vi sen går och lägger oss.

Inte många knop alltså.
0 kommentarer