Hemma-kär

Godkväll! Sitter och väntar tills solen gått ner med min andra hälft. Fick en massa god mat av min svärmor igår som vi ska hugga i. 

Idag har det spöregnat nästan hela dagen medan gårdagen bjöd på sol och 28 grader. Om jag ska vara helt ärlig så njöt jag mer av regnet...jag har blivit en riktig hemma-person nu. Sitter hemma mycket om dagarna och tar mig sällan ut ur Solnas gränser. Sover extremt mycket också, saknat min perfekt mjuka madrass på sängen! Det känns härligt att vara hemma-kär. Vi har en del småfix i sovrummen (vill göra i ordning Elias rum ordentligt!) och vill fixa lite i vardagsrummet med lite varmare toner. Men stressar inte, då blir det bara fel. Been there, done that! 

Aja, trevlig kväll! Imorgon är det måndag igen.0 kommentarer

Back to business

Hej! Long time, no see.
Nu har vi bott en vecka hemma och det känns helt fantastiskt! Förra fredagen körde vi släpet från Uppsala med barnstol och spjälsäng till Stockholm. Allting gick rätt smidigt och vi har lyckats packa upp majoriteten av våra grejer nu. Elias upptäcker fortfarande längenheten och han verkar trivas. 

Vi har hunnit till leklandet ett antal gånger, lekt massa här i lekparken och matat änderna vid sjön. Eller jag matade och Elias stirrade, sen halvjoggade jag hem för att det kom massor av aggressiva fiskmåsar, fy. 

Ska försöka uppdatera lite mer nu, så vi hörs nog snart igen. Här har ni mina favoritpojkar, den här bilden får mig att vilja fälla en tår! De bara ligger där och håller handen?! Kan inte beskriva min kärlek till dessa två. Livet är bra fint.0 kommentarer

Snart hemma

Hej på er! 
Dagarna går fort, som vanligt. Vi är inne på sista veckan som inneboende i Uppsala. Snart är vi äntligen hemma i Stockholm igen. Som jag längtat. 

Trots att mycket varit bra här och Elias har haft det helt underbart och speciellt fått lära känna sina morföräldrar så himla bra så ska det bli skönt att vara på hemmaplan igen. 

Längtar efter att ha nära till allt, träffa mina vänner mer, promenera kring Råsta, börja på sats och hitta på massa roligt med Elias (finns så mycket mer aktiviteter i Stockholm) innan jag börjar jobba igen. 
0 kommentarer