Två naps

Så mysig dag! Vi var hos mina svärisar hela dagen och käkade god mat och bara tog det lugnt. Elias var på topp-humör hela dagen efter två stycken förmiddags-napar (under en av dom passade jag också på att napa). Jag och Abbe fick lite egentid och svärisarna fick vara barnvakt. 

På eftermiddagen firade vi lite kommande födelsedagar och åt tårta. Tårtan gjord av mig...

Nu är vi i Uppsala igen, Elias sover och vi ligger och tittar på dålig lördagstv. Underbart. 


0 kommentarer

I Stockholm

Nu har vi förflyttat oss till Stockholm igen för häng med Elias farmor och farfar samt farbröder. Var hos Adam och åt middag innan, blev fajitas som jag älskar! 

Så märkligt att åka förbi vår lägenhet påvägen hit, saknar den, och saknar mall of scandinavia, haha. Men ändå skönt med omväxling!

På tal om inget, Elias är så fascinerad av Babblarna. Det är något med dom alltså? Alla barn verkar älska dom. Såhär satt han tidigare idag hos sin pappa:0 kommentarer

Dagens promenad

Dagens promenad blev med sällskap av lda. Kan inte förstå att det var snart åtta år sen vi tog studenten. Ibland känns det som igår, speciellt när man är här i Uppsala. 

Det känns heller inte som att något har förändrats när det egentligen är massor som har hänt. 

Mysig dag i alla fall, nu ska jag betala lite räkningar och gå igenom checklista "resa med barn", den är rätt lång kan jag ju säga..0 kommentarer