In the making..

Mums! Från och med idag lovar jag mig själv att göra egna smoothies varje dag. Mår så bra!0 kommentarer

Arg på bebis

Min älskade fina underbara fantastiska glada bästaste bebis var jag så förbannat arg på inatt för att han vägrade somna. Så stört att man blir arg på sin bebis egentligen, han gör ju inte det med flit. Men sömnbristen har väl gjort sitt I guess. 

Sånna här dagar är så jobbiga för det känns som att alla rutiner man byggt upp bara försvunnit för att aldrig komma tillbaka. Men så helt plötsligt rullar allting igen. Så konstigt. Min gosse har bara sovit två ynka timmar på hela dagen idag, en timme efter gröten och en timme i vagnen. Hans energi är ett mysterium. 

Nu är han nere med farfar och leker, skrattar säger nana och dada (favorit orden). Min lilla knäppis. När vi är tillbaka till uppis ska jag ta tag i det här med nattsömnen med hårdhandskarna. Jag SKA sova minst 6 timmar i sträck utan att behöva lägga mig klockan 19. 
Vi får se hur det går!0 kommentarer

Bästa svärisarna

Jag har nog världens bästa svärisar! Elias farmor gör alltid fabulösa juicer och smoothies till mig (blir extra bortskämd för att jag ammar så Elias får massa nyttigheter via mig), så de här dagarna har jag fått tips på massa olika goda drycker. Här kommer dom!

Smoothie: mango, avokado och yoghurt plus en skvätt mjölk. Så simpelt men otroligt gott.

Juice: rödbetor, äpple och morötter. Så fräsch och härlig färg. Smakar gudomligt! 

Blir boostad till max här! Sen så hade vi en kaos-natt med Elias så jag sov ca 2 timmar och han ca 5 timmar. Ingen aning om varför. Så hela förmiddagen fick jag sova ut (är dock fortfarande trött) medan han lekte (hur orkar han?!?) med sin farmor. 

Nu sitter jag i solen medan Elias sover, mår lite bättre efter natten som gått. En smoothie och d vitamin gör allting alltid lite lite bättre.

Tröttaste morsan i stan1 kommentar