Pojkarna i mitt liv


0 kommentarer

Sovmorgon

Vi brukar alltid vakna när Elias vaknar, det är liksom han som bestämmer tempo och aktiviteter för dagen. Han brukar oftast vakna runt sju, sen somna om med mig i dubbelsängen till åtta eller senast nio. 

Hur som helst så vaknade han vid sju idag och jag orkade verkligen inte stiga upp trots att han verkade pigg. Minns inte riktigt hur eller när vi somnade tillslut, men jag vaknar av mig själv och klockan är nästan halv elva.

Fick en sån chock. Senast vi låg i sängen så länge var när han var spädis. 

Men! Haft en bra fredag idag, Adam var på besök. Åhhh så fint. Mitt hjärta slår ett extra slag när jag ser dom tillsammans.

0 kommentarer

En tand

Vilket pissväder det har varit idag. Varit så skönt att bara vara hemma. Tog en lång dusch, drack massa kaffe och hann läsa en liten stund också. Pojkarna gick på en promenad (Abbe gick, Elias sov) när det sprack upp lite på eftermiddagen. 

Elias har föresten fått en tand! Vill bara gråta för varje gång något nytt händer honom. För det går för snabbt och det är så fint att få se honom växa och bli världens busigaste bebis. Vill stanna tiden. 

Hur som helst så dreglar han som aldrig förr, det forsar ur hans mun. Sen stoppar han allt i munnen och biter med sin lilla tand. Farligt..

Här är mina favoritpojkar från i måndags 0 kommentarer